Hotel (1)
Plaatsen
Halle (1)

Over Vlaams Brabant

Vlaams-Brabant is de kleinste provincie van Vlaanderen, de meest Noordelijke deelstaat van Belgiė. Deze provincie is heel speciaal, omdat ze helemaal rondom Brussel ligt, wat weer eigendom is van de deelstaat Walloniė. De hoofdstad van Vlaams-Brabant is Leuven, een leuke stad die bekend staat om de vele (Nederlandse) studenten die hier studeren aan de Universiteit Leuven. Ook het uitgaansgebied in Leuven is enorm, er is een groot aanbod en er zijn veel leuke kroegen, bars en discotheken waar u tot laat in de nachtelijke uren kunt feesten. Ook het oude plein aan de kerk en het oude stadhuis kunt u volop cultuur snuiven, deze prachtige oude gebouwen zijn echt een aanrader om te bezoeken.

Verder kunt u in Vlaams-Brabant genieten van mooie flora en fauna, meerdere grote steden waar u goed kunt winkelen in de meest trendy en moderne winkelzaken of de cultuur die deze steden rijk zijn. Wij raden u aan om de magie van Vlaams-Brabant te ontdekken, waar voor jong en oud genoeg leuke activiteiten en bezienswaardigheden zijn! Boek nu uw bungalow of chalet aanbieding naar Vlaams Brabant op Belgie Vakantie Atlas!

Lees meer

Atlas toppers in Vlaams Brabant

Gerry Weber Sportpark Hotel

Gerry Weber Sportpark Hotel

Vlaams Brabant Halle

Gerry Weber Sportpark Hotel is een 4-sterrenhotel gelegen in het schitterende landschap van het Teutoburger Woud en is het ideale adres voor een actieve- en relaxvakantie. Er zijn maar liefst 18 tennisbanen,

3 squashbanen en 6 badmintonbanen en in...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

VrijUit : aanbieding voor een camping, vakantiehuizen & hotel vakantie in BelgiĆ« aanbiedingen v.a. € 200,34