Hotel (67)
Villa (29)
Camping (18)
Appartement (15)
Bungalow (9)
Studio (1)
Aparthotel (1)

Ardennen Belgie

De Belgische Ardennen is de populairste streek van België. De Ardennen heeft veel te bieden! Wat denkt u van een romantisch weekend met uw geliefde of een sportief uitje met uw vrienden? In de Ardennen liggen prachtige hotels, chalets of vakantiehuizen waar u heerlijk kunt genieten met je geliefde. Overdag kun je heerlijke wandelen of fietsen en in de avond een wijntje drinken bij de open haard. Geniet van de rust en de prachtige natuur. U gaat weer helemaal uitgerust aan het werk na een weekend Ardennen!

Ook veel bedrijven en vriendengroepen boeken een weekendje naar de Ardennen. In de Ardennen zijn genoeg activiteiten te doen voor het versterken van teambuilding. Sportieve activiteiten zoals klimmen en abseilen, kajakken, touwbanenparcours, challenge parcours en mountainbiken hebben uiteindelijk allemaal positief effect op uw bedrijf.

Maar deze activiteiten kunt u natuurlijk ook ondernemen tijdens een actief weekendje met een groep vrienden. Wat denkt u van paintballen, boogschieten, Gps-tocht of vlotten bouwen in de Ardennen? De activiteiten worden allemaal begeleid door professionele begeleiders. Een sportief dagje kunt u afwisselen met een bezoek aan prachtige grotten en watervallen. In de Ardennen zijn genoeg verblijfsmogelijkheden zoals bungalows, vakantiehuisjes, vakantieparken, chalets en hotels. Ook voor grotere groepen zijn genoeg accommodaties te vinden zoals vakantievilla's en appartementen.

Een gezellige vakantie met vrienden in de Ardennen moet zeker lukken met een
vakantiehuis met zwembad? Populaire plaatsen voor een weekend Ardennen zijn Spa, Rochefort, Durbuy, Bertrix, Bouillon, Daverdisse, Durbuy, Gedinne, Houffalize, La Roche en Ardenne, Libramont-Chevigny, Malmedy, Ovifat, Saint Hubert, Sankt Vith, Stavelot, Trois Ponts enVerviers. Deze vakantiebestemmingen zijn ideaal voor een vakantie in de Ardennen. 

Kortom, de Ardennen heeft genoeg te bieden voor zowel een rustige vakantie of een sportieve vakantie!