Hotel (67)
Villa (29)
Camping (18)
Appartement (15)
Bungalow (9)
Aparthotel (1)
Studio (1)

belgische kust

De Belgische kust is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Zo heeft Zeebrugge het imago van een gezellige familie-badplaats en staat Oostende bekend als de populairste badplaats van BelgiŽ. De Belgische kust biedt plaats aan veel toeristen, jong en oud,  voor wie rustig willen zonnen of aan toeristen die lekker actief bezig willen zijn aan de kust.

Blankenbergen
Een van de bekendste badplaatsen in BelgiŽ aan de kust is Blankenbergen. Blankenbergen is de stad vol vakantie. In de zomer is het erg druk in deze kustplaats, dit is te zien aan het aantal hotel reserveringen. Er zijn veel toeristen die naar Blankenbergen komen om te genieten van de zee, strand en de heerlijke zon. Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje weg, in Blankenbergen vind je zeker wat je wilt. Belangrijke trekpleisters van Blankenbergen zijn het Casino, Sea Life Centre, Serpentarium (het reptielenzoo), de Pier, de vuurtoren en de jachthaven. Net als in Scheveningen beschikt Blankenberg ook over een pier, die vanaf het strand een eind de zee in loopt. Kortom, er is genoeg te beleven in Blankenbergen.

Oostende

De populairste badplaats van BelgiŽ is Oostende. Oostende heeft veel meer te bieden dan een strandwandeling langs de brede stranden. Zo beschikt deze badplaats over veel verrassende plekjes en originele facetten aan de kust. Talrijke watersportactiviteiten, lange en ruime stranden en de jachthaven benadrukken het karakter van Oostende als badplaats. Verder zijn er prachtige parken, drukke winkelstraten, dagelijkse markten en vele discotheken.
Een jaarlijks event in Oostende is the North Sea Cup. Tijdens dit weekend zijn er meer dan 150 surfers uit binnen- en buitenland actief op de zee te zien van Oostende.
Er zijn vele all inclusieve en 4/5 sterren hotels te vinden aan de boulevard van Oostende.

Knokke
Knokke ligt aan de grens met Nederland en is net als Blankenbergen en Oostende een bekende badplaats aan de kust van BelgiŽ. Het strand van Knokke is ongeveer 12 kilometer lang en is daarmee in van de langste stranden van BelgiŽ. Bij Knokke liggen 2  mooie natuurgebieden. Bij Zeebrugge ligt het prachtige natuurgebied de Baai van Heist en aan de grens met Nederland ligt het natuurgebied Het Zwin. De meeste toeristen komen naar Knokke voor de witte stranden. Er zijn speciale gebieden afgezet voort de zonnebaders. Hier kun je dan een strandstoel of zonnescherm huren, om lekker van de vakantie te genieten. Er zijn veel winkels en souvenirshop te vinden in Knokke aan de kust van BelgiŽ. Vele winkels in Knokke zijn open op zondag. Vele luxe boektiekjes wisselen zich af met bekende winkelketens in het centrum. In Knokke ligt een station, hier gaat elk half uur een trein naar Brugge.. Dus als je even een uitstapje wilt maken naar een bekende plaats in BelgiŽ aan de kust, kan dat zeker. 
In Knokke heb je vele hotels, studio's en appartementen , ideaal voor een vakantie of een weekendje weg.

Kortom, wil je graag uitwaaien of zonnen aan de kust van BelgiŽ dan biedt BelgiŽ Vakantie Atlas de oplossing.