Appartement Wirtzfeld Valley
Geef uw mening

Appartement Wirtzfeld Valley

Deze luxe vakantiewoning ligt vlakbij het meer van Bütgenbach. Ideaal voor een romantisch weekend, midweek of per week in de Hoge Venen. U voelt zich hier niet belemmerd door andere gasten en heeft

uw eigen privé parkeerplaats. Deze intieme locatie is perfekt om de Ardennen te verkennen. Van Baraque Michel tot Burg Reuland en van de speciale romantische sfeer te genieten die ervoor zorgt dat u terug blijft komen. In Wirtzfeld en omgeving kunt u de volgende faciliteiten vinden: restaurants, speelplein, tennis (op afspraak), begeleide wandelingen, visvijver, fietsverhuur, overdekt zwembad, sauna, fitness-center, rafting, kegelbaan, langlaufloipes(in Wirtzfeld pisten van 4, 8, 10 en 12 km), winkels en het meer van Bütgenbach met zijn sportaktiviteiten. Uw verblijf in dit appartement kan ook gecombineerd worden met extra diensten, zoals: een wellness geschenkbon inclusief afspraak tijdens uw verblijf bij een plaatselijk schoonheidsinistituut voor een relax massage of een gezichtsverzorging (voor zowel dames als heren), een fotosessie in de natuur (middagsessie, levering op CD), een fles champagne op de kamer, een gevulde koelkast of een gastronomisch diner in een van de betere restaurants in de omgeving.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Belgie vakantie aanbiedingen voor in Wirtzfeld, Luik, België. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze luxe vakantiewoning ligt vlakbij het meer van Bütgenbach. Ideaal voor een romantisch weekend, midweek of per week in de Hoge Venen.
U voelt zich hier niet belemmerd door andere gasten en heeft uw eigen privé parkeerplaats. Deze intieme locatie is perfekt om de Ardennen te verkennen. Van Baraque Michel tot Burg Reuland en van de speciale romantische sfeer te genieten die ervoor zorgt dat u terug blijft komen. In Wirtzfeld en omgeving kunt u de volgende faciliteiten vinden: restaurants, speelplein, tennis (op afspraak), begeleide wandelingen, visvijver, fietsverhuur, overdekt zwembad, sauna, fitness-center, rafting, kegelbaan, langlaufloipes(in Wirtzfeld pisten van 4, 8, 10 en 12 km), winkels en het meer van Bütgenbach met zijn sportaktiviteiten. Uw verblijf in dit appartement kan ook gecombineerd worden met extra diensten, zoals: een wellness geschenkbon inclusief afspraak tijdens uw verblijf bij een plaatselijk schoonheidsinistituut voor een relax massage of een gezichtsverzorging (voor zowel dames als heren), een fotosessie in de natuur (middagsessie, levering op CD), een fles champagne op de kamer, een gevulde koelkast of een gastronomisch diner in een van de betere restaurants in de omgeving.
Uw zomervakantie in Appartement Wirtzfeld Valley, Bron:
Uw Belgie vakantie in Appartement Wirtzfeld Valley (Bron: bungalownet)
  • Appartement Wirtzfeld Valley