Appartement Peer
Geef uw mening

Appartement Peer

Gelegen in het golvend landschap van Haspengouw, aan het fietsroutennetwerk en omgeven door een prachtige natuur, ligt deze nieuwbouw pastorijwoning met 2 appartementen en 1 studio. Voor de gezonde snoepers wachten hier

de rijpe rode bessen, frambozen en bramen om geplukt te worden. De kippen leggen voor de gasten elke dag een vers ei. Voor de stille momenten kunt u uit de voeten in de kleine bibliotheek en met de gezelschapsspelen. Verdere faciliteiten in de woning: kelder met fietsberging, tafeltennisruimte, wasmachine en droger, kinderbed, -stoel en gourmetstel en broodrooster. Bij deze woning loopt het weekend van vrijdag tot zondag in plaats van zaterdag tot maandag!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Belgie vakantie aanbiedingen voor in Montenaken, Limburg, BelgiŽ. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Gelegen in het golvend landschap van Haspengouw, aan het fietsroutennetwerk en omgeven door een prachtige natuur, ligt deze nieuwbouw pastorijwoning met 2 appartementen en 1 studio. Voor de gezonde snoepers wachten hier de rijpe rode bessen, frambozen en bramen om geplukt te worden. De kippen leggen voor de gasten elke dag een vers ei.
Voor de stille momenten kunt u uit de voeten in de kleine bibliotheek en met de gezelschapsspelen. Verdere faciliteiten in de woning: kelder met fietsberging, tafeltennisruimte, wasmachine en droger, kinderbed, -stoel en gourmetstel en broodrooster. Bij deze woning loopt het weekend van vrijdag tot zondag in plaats van zaterdag tot maandag!
Bungalows Le Val d\'Arimont is een schitterend vakantiepark, bestaande uit chalets en een hotel, met veel faciliteiten in een ongerepte natuur. Dit park is zeer rustig gelegen zodat je hier helemaal bij kunt komen. Le Val d\'Arimont is een goed uitg...
Uw zomervakantie in Appartement Peer, Bron:
Uw Belgie vakantie in Appartement Peer (Bron: bungalownet)
  • Appartement Peer
  • Appartement Peer