10 persoon appartement
Geef uw mening

10 persoon appartement

Gelegen in het golvend landschap van Haspengouw, aan het fietsroutennetwerk en omgeven door een prachtige natuur, ligt deze nieuwbouw pastorijwoning met 2 appartementen en 1 studio. Voor de gezonde snoepers wachten hier

de rijpe rode bessen, frambozen en bramen om geplukt te worden. De kippen leggen voor de gasten elke dag een vers ei. Voor de stille momenten kunt u uit de voeten in de kleine bibliotheek en met de gezelschapsspelen. Verdere faciliteiten in de woning: kelder met fietsberging, tafeltennisruimte, wasmachine en droger, kinderbed, -stoel en gourmetstel en broodrooster. Bij deze woning loopt het weekend van vrijdag tot zondag in plaats van zaterdag tot maandag!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Belgie vakantie aanbiedingen voor in Montenaken, Limburg, BelgiŽ. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Gelegen in het golvend landschap van Haspengouw, aan het fietsroutennetwerk en omgeven door een prachtige natuur, ligt deze nieuwbouw pastorijwoning met 2 appartementen en 1 studio. Voor de gezonde snoepers wachten hier de rijpe rode bessen, frambozen en bramen om geplukt te worden. De kippen leggen voor de gasten elke dag een vers ei.
Voor de stille momenten kunt u uit de voeten in de kleine bibliotheek en met de gezelschapsspelen. Verdere faciliteiten in de woning: kelder met fietsberging, tafeltennisruimte, wasmachine en droger, kinderbed, -stoel en gourmetstel en broodrooster. Bij deze woning loopt het weekend van vrijdag tot zondag in plaats van zaterdag tot maandag!
Uw zomervakantie in 10 Persoon Appartement, Bron:
Uw Belgie vakantie in 10 Persoon Appartement (Bron: bungalownet)
  • 10 Persoon Appartement