Bungalow La Vieux Sart
Geef uw mening

Bungalow La Vieux Sart

Deze bungalow ligt in de Belgische Ardennen, op loopafstand van de watervallen van Coo,- Plopsaland,-restaurants en terrassen. De bungalow is gelegen op het kleinschalig park met een dertigtal bungalows en is gebouwd

tegen de zuidkant van een berg. Hierdoor heeft u een schitterend uitzicht over het Amblevedal. De bungalow is geheel gerestaureerd en compleet ingericht voor 8 personen. Als u op zoek bent naar een huis in een kalme en natuurlijke omgeving, is deze bungalow met twee verdiepingen een goede keuze. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de vallei van de Amblève. De bungalow ligt in het centrum van een streek met tal van activiteiten en attracties voor klein en groot. Er valt heel wat te beleven. Leuke tochten te voet of met de MTB zijn ook mogelijk. Afstanden vanaf de bungalow: Coo (watervallen + plopsaland) ligt op 1 kilometer, Trois Pont (winkels enz.) op 1500 meter, Spa op 12 kilometer, Malmedey en Vielsalm op 15 kilometer, Stavelot op 7 kilometer, Francoshamps op 9 kilometer, en Luxemburg (land) op 40 kilometer. Bij sneeuw in de winter zijn er voldoende ski mogelijkheden. Er liggen twee skipiste op circa 6 kilometer van de bungalow.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Belgie vakantie aanbiedingen voor in Coo, Luik, België. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze bungalow ligt in de Belgische Ardennen, op loopafstand van de watervallen van Coo,- Plopsaland,-restaurants en terrassen. De bungalow is gelegen op het kleinschalig park met een dertigtal bungalows en is gebouwd tegen de zuidkant van een berg. Hierdoor heeft u een schitterend uitzicht over het Amblevedal. De bungalow is geheel gerestaureerd en compleet ingericht voor 8 personen. Als u op zoek bent naar een huis in een kalme en natuurlijke omgeving, is deze bungalow met twee verdiepingen een goede keuze. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de vallei van de Amblève. De bungalow ligt in het centrum van een streek met tal van activiteiten en attracties voor klein en groot. Er valt heel wat te beleven. Leuke tochten te voet of met de MTB zijn ook mogelijk. Afstanden vanaf de bungalow: Coo (watervallen + plopsaland) ligt op 1 kilometer, Trois Pont (winkels enz.) op 1500 meter, Spa op 12 kilometer, Malmedey en Vielsalm op 15 kilometer, Stavelot op 7 kilometer, Francoshamps op 9 kilometer, en Luxemburg (land) op 40 kilometer. Bij sneeuw in de winter zijn er voldoende ski mogelijkheden. Er liggen twee skipiste op circa 6 kilometer van de bungalow.
Uw zomervakantie in Bungalow La Vieux Sart, Bron:
Uw Belgie vakantie in Bungalow La Vieux Sart (Bron: bungalownet)
  • Bungalow La Vieux Sart